PREV
NEXT

Er zijn veel dingen waar u aan moet denken als zzp’er. Verzekeringen staan daarbij meestal niet hoog op de lijst, omdat ze voor u geen prioriteit zijn. Dat geeft ook niet, want Fivaris is dé specialist in de Achterhoek als het om zzp-verzekeringen gaat. Neem contact met ons op en wij regelen alles. Zodat u weer verder kunt met waar u goed in bent: uw eigen werk.

De verzekeringen voor zzp’ers

Als zelfstandige zonder personeel zijn er veel risico’s waar u mee te maken krijgt. Dat wist u vooraf, want dat hoort bij het ondernemerschap. Wij kijken voor én met u naar de best passende manier waarop u deze risico’s het beste kunt afdekken. Kom eens langs op ons kantoor in Aalten en wij vertellen u alles over de best passende zzp-verzekeringen die risico’s afdekken, zoals een:

 • Aansprakelijkheidverzekering
 • Rechtsbijstandsverzekering
 • Inventaris- / goederenverzekering
 • Eigen vervoerverzekering
 • CAR- / montageverzekering

Hoe wilt u verzekerd zijn als zzp’er?

Naast schadeverzekeringen kunt u zich ook verzekeren tegen persoonlijke risico's. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ziektekostenverzekering en/of voorzieningen voor uw oude dag afsluiten. Het belangrijkste is dat uw verzekeringen helemaal passen bij uw persoonlijke situatie. We hebben alle zzp-verzekeringen die u maar kunt bedenken en we bepalen graag op basis van onze risicoanalyse samen met u hoe u met deze verschillende risico’s wilt omgaan.

Zodra we alles samen in beeld hebben, regelt Fivaris de rest voor u. Ons doel is dat u zich optimaal kunt bezighouden met uw werkzaamheden als zzp’er. Laat ons de financiële zaken maar regelen. Neem contact met ons op!

 • "... Hallo allemaal Het is vandaag precies een jaar geleden dat we de sleutel van ons huis kregen! Wij willen jullie nog erg bedanken voor al jullie hulp... "

  Joost, Karin en Milan

 • "... Vanuit het Gooi belanden wij toch helemaal in geboortedorp Aalten voor financieel advies. Fivaris werkt snel, efficiënt en prettig..."

  Jantien - Betrouwbaar en helder advies

 • "... Goed en duidelijk advies gekregen over de financiering van ons eerste huis ..."

  Goed en duidelijk advies

 • "... De hulp en het advies was erg goed. Vragen werden netjes beantwoord. Op de Email werd ook altijd gereageerd..."

  goed en duidelijk advies een aanrader

 • "... veel voor ons betekend ivm opheffen hypotheek voor aankoop nieuwe woning een super team ..."

  Super team

Login Form