PREV
NEXT

Per jaar komen er in Nederland zo’n 65.000 gepensioneerden bij. Daarvan is op dit moment bijna driekwart 61 jaar of jonger.

Het aantal mensen dat eerder met pensioen gaat dan 65 jaar zal langzaam maar gestaag afnemen omdat het financieel minder aantrekkelijk wordt gemaakt door de overheid om eerder te stoppen met werken. Uit onderzoek blijkt dat mensen die met pensioen gaan gemiddeld zo’n 15% aankoopkracht verliezen. Om te voorkomen dat deze gemiddelde cijfers ook op u van toepassing zijn, is het verstandig om op tijd contact met ons op te nemen. Wij nemen graag met u uw pensioensituatie door en geven u een advies om uw inkomen, ook na uw pensionering, op peil te houden.

Daarnaast moet u bij pensioen ook denken aan de gevolgen van de opbouw bij bijvoorbeeld echtscheiding, arbeidsongeschiktheid of een nabestaanden pensioen.
Wij nemen het gehele scenario graag met u door, bel of kom langs.

 • "... veel voor ons betekend ivm opheffen hypotheek voor aankoop nieuwe woning een super team ..."

  Super team

 • "... We hebben duidelijke voorstellen gekregen waarbij gericht werd gekeken naar onze situatie. Alles perfect afgehandeld... "

  Helder, duidelijk advies. Betrokken

 • "... Hallo allemaal Het is vandaag precies een jaar geleden dat we de sleutel van ons huis kregen! Wij willen jullie nog erg bedanken voor al jullie hulp... "

  Joost, Karin en Milan

 • "... De hulp en het advies was erg goed. Vragen werden netjes beantwoord. Op de Email werd ook altijd gereageerd..."

  goed en duidelijk advies een aanrader

 • "... Vanuit het Gooi belanden wij toch helemaal in geboortedorp Aalten voor financieel advies. Fivaris werkt snel, efficiënt en prettig..."

  Jantien - Betrouwbaar en helder advies

Login Form